Birazoku.com sitesinde de kitapların ilk sayfalarından biraz okuyabilir, satın almadan önce fikir sahibi olabilirsiniz. Devamı »

Yazar ya da yayınevi iseniz kitaplarınızı ücretsiz yükleyin!

2013 Astroloji ve Burçlar Ajandası
2013 Astroloji ve Burçlar Ajandası

2013 Astroloji ve Burçlar Ajandası

Nuray Sayarı

Sevgili Okurlarım, Elinizdeki bu ajandada, 2013 yılında, gezegenlerin konumunun burcunuz ve hayatınız üzerindeki etkilerini göreceksiniz. Aynı zamanda bu ajanda da sizlere günlük olarak sorduğum…

Sevgili Okurlarım,
Elinizdeki bu ajandada, 2013 yılında, gezegenlerin konumunun burcunuz ve hayatınız üzerindeki etkilerini göreceksiniz. Aynı zamanda bu ajanda da sizlere günlük olarak sorduğum sorular ve öneriler ile de hedefinize odaklanıp, isteklerinizi daha çabuk gerçekleşebilmenizi amaçladım.
Gezegenlerin zıt açılarından zarar görmemeniz ve karşılaşacağınız güçlükleri güce dönüştürmeniz için, yorumlarımla sizlere rehberlik edeceğim. Bu ajanda ile Güneş’in, Ay’ın ve tüm gezegenlerin hareketlerini ve etkilerini rahatça takip edebilecek, içinizdeki gücün sırrını keşfedecek, çeşitli olumlamalarla maddi ve manevi yaşamınızı güçlendireceksiniz.
iş hayatınız ile ilgili önemli görüşmeleriniz mi var? Karar vermekte zorlanıyor musunuz ya da toplantılarınıza nasıl yön vereceğinizi bilemiyor musunuz? O zaman o güne dair gezegenlerin etkilerini okuyun ve notlarınızı alın. Göreceksiniz ki, gezegenlerin sizin üzerinizdeki etkisini bilerek verdiğinizi kararlar yolunuzu açacaktır. Artık kararlarınızı içiniz rahat bir şekilde alacaksınız ve böylece omuzlarınızdaki yükün hafiflediğini hissedeceksiniz. Yatırımlarınızı ne zaman yapmanız ya da hangi konuda vereceğiniz kararda aceleci olmamanız gerektiğini Öğreneceksiniz. Aşık mısınız ya da aşk kapınızı ne zaman çalacak diye merak mı ediyorsunuz? Sevgilinizle ya da eşinizle ilişkinize nasıl yön vereceğinize karar veremiyor musunuz? Ev almak ya da iş kurmak için doğru zamanı mı arıyorsunuz? Haydi, okuyun gezegenlerin etkilerini, onlar size izlemeniz gereken yolu işaret edecekler.
Her yıl kendim için hazırladığım ajandamı bu yıl sizlerle paylaşmak istedim. Kişisel deneyimlerimden, günlük hayatımda yapmam gereken işleri, vermem gereken kararlan not aldığımda işlerimin daha yolunda gittiğini öğrendim. Bilirim ki, bu ajanda benim el fenerimdir ve bununla asla karanlıkta kalmam. Şimdi sıra sizde…
Hadi sizde alın el fenerinizi ve yolunuzu aydınlatın.
Hepinize mutlu yıllar…
2013’de ruhunuzdan huzur, bedeninizden sağlık, evinizden mutluluk, cebinizden para, çevrenizden sevenleriniz, iş hayatınızdan başarı, kalbinizden aşk ve gecelerinizden rahat bir uyku ve güzel düş. yaşamınızdan umut ve hayaller eksik olmasın dilerim.
Dilerim ki, sahip olduğunuz güzellikler, günden güne katlanarak artsın.
Sevgiyle huzurla ilerlemeniz dileğiyle…

Nuray Sayarı

Farkında olsak da olmasak da günlük yaşamımızı ‘Ay’ın etkisine göre yaşıyoruz. Bu nedenle ajandamızda ‘Ay’ın hangi burçta olduğunu sizin için gün ve gün yazdım. Ayın herhangi bir burca geçişi bütün burçları etkiler. Nasıl mı etkiler? Ay’ın geçişi hangi burçta ise o burcun dominat özellikleri diğer burçları etkiler. Buna göre Ay’ın bulunduğu burçlara göre etkisi aşağıdadır.
Koç: Rekabet.
Boğa: Olayları ve hayatı sindirme, yavaşlama.
İkizler: Ruhsal telaş, yetişememe.
Yengeç: Yoğun duygusallık, anaçlık..
Aslan: Saltanat, liderlik ve coşku.
Başak: Detaylara takılma.
Terazi: Lükse ve güzelliğe düşkünlük
Akrep: Melankoli, kuşku ve sezgilere takılma.
Yay: iyimserlik, enerjilik, hayalperestlik
Oğlak: Lükse düşkünlük, gereksiz para harcama.
Kova: Değişim, değişkenlik, fazla kontrol, dahilik.
Balık: Yoğun duygusallık, bunalım, kaypaklık, kaçış olarak
yorumlanır.
Gezegenlerin değişim süreçleri ise günlük değildir. Bu nedenle ajandamızda gün ve gün gezegenlerin durumunu göremeyeceksiniz. Sadece başlangıçlarını ve değişimlerini izleyeceksiniz. Güneş, Ay ve gezegenlerin geçişlerinde burçlara verdiği etkiler ise:
Güneş: Aydınlanma, hedef, ilerleme, fark edilme, bilinçlilik. Güneş an’ı yönelir.
Ay: Duygular, sezgiler, enerji, nefis. Ay duyguları ve bilinçaltını yönetir.
Jüpiter Bolluk, bereket, merhamet, anlayış, hoşgörü, inanç, din ve yargıyı yönetir.
Uranüs Değişim, yenilenme, açığa çıkma, aykırılık, teknoloji, farklı olmayı yönetir.
Neptün: Hayaller, maneviyat, yaratıcılık, mistisizm, ilahi duygular, bellisizlik.
Mars: Rekabet, hareket, kavg3, seks, cazibe, savaş, arzu ve sahip olmayı yönetir.
Satürn: Düzen, disiplin, saygı, ciddiyet, sorumluluk, korku, önemsenme ve zamanı yönelir.
Plüton: Yıkıcı etkiler, dönüştürme, güç kurma ve kontrolü yönetir
Venüs: Cazibe, güzellik, gizli hevesler, şehvet, sevgi, empati, beğeni ve kadınlığı yönetir.
Merkür: Akıl, zekâ, enerji, düşünme, haberleşme ve güçlenmeyi yönetir.
Unutmayalım, gezegenlerin hiçbir etkisi kötü değildir. Eksik olan duyguyu verir. Fazla olan yönümüzü törpüler. Tıpkı hayalımızda başımıza gelen her iyi ve kötü olayın bir anlamı olduğu gibi. Örneğin: Plüton burcunuzdaysa bu gezegenin yıkıcı etkisi, uzun süredir şikayet ettiğiniz ancak vazgeçemediğiniz kişi, onanı ve alışklarınızı yıkıp, yerine yenisini kurmaktır. Veya Mars burcunuzdaysa ve siz uzun zamandır haksızlıklara karşı boyun eğen pozisyondaysanız arınırsınız, savaşmayı öğrenirsiniz, tamamlanır, dengeye gelirsiniz.

Eklendi: Yayım tarihi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Kategori(ler) Astroloji Hobi
  • Kitap Adı2013 Astroloji ve Burçlar Ajandası
  • Sayfa Sayısı240
  • YazarNuray Sayarı
  • ISBN9786054607785
  • Boyutlar, Kapak15x21 cm, Karton Kapak
  • YayıneviDestek Yayınları / 2012

Yazarın Diğer Kitapları

  1. Beyaz Mucizeler ~ Nuray SayarıBeyaz Mucizeler

    Beyaz Mucizeler

    Nuray Sayarı

    Aşkı, Güzelliği, Bereketi, Sağlığı ve Başarıyı Kendinize Çekecek BEYAZ MUCİZELER ‘Nefs’ten uzaklaşıp, ‘Nefes’ olmayı tercih eden herkes için… Sırtını güneşe çevirip gölgelerinden gayrı bir...

  2. Rastlantı Yoktur Neden Vardır ~ Nuray SayarıRastlantı Yoktur Neden Vardır

    Rastlantı Yoktur Neden Vardır

    Nuray Sayarı

    ‘İSTEMEK’ VERMESEYDİ ‘VERMEK’ İSTEMEZDİ… ‘İSTEMEK’ sonsuz ve sınırsızdır… ALLAH SİZİN VE BÜTÜNÜN HAYRINA OLAN HER DUANIZA VE HER ÇAĞRINIZA MUHAKKAK İCABET EDER… “İSTEMEK” ten...

  3. İçindeki Gücün Sırrını Keşfet ~ Nuray Sayarıİçindeki Gücün Sırrını Keşfet

    İçindeki Gücün Sırrını Keşfet

    Nuray Sayarı

    Bu kitapta; Düşünme şeklini değiştirdiğinde her şeyi değiştireceğinizi, aşkı, parayı, başarıyı, sağlığı ve istediğimiz her şeyi kendimize nasıl çekeceğimizi, büyüden, nazardan nasıl korunacağımızı, düşünce...

Men-e-men Birazoku

Aynı Kategoriden

Haftanın Yayınevi
Yazarlardan Seçmeler
Editörün Seçimi
Kategorilerden Seçmeler

Yeni girilen kitapları kaçırmayın

Şimdi e-bültenimize abone olun.

    Oynat Durdur
    Vimeo Fragman Vimeo Durdur